Kunstverhuur Daniëlle Davidson

Sinds enige tijd is het mogelijk schilderijen van Daniëlle Davidson te huren. (voor bedrijven en particulieren) Lees hieronder meer over de voordelen en de bijzondere start- aanbieding! 

TIJDELIJKE AANBIEDING: 4 MAANDEN HUUR CADEAU!

Tot 1 oktober krijg je bij een half jaar huren 4 maanden huur cadeau!

Dit is een eenmalige actie vanwege wisseling van atelier! 

Kunst-ter-logeer-en-meer-feestje

Graag wil ik jullie uitnodigen voor een ‘kunst ter logeer en meer’ -feestje op 17 september a.s. vanaf 15:00 uur in mijn atelier (locatie: van Heutszstraat 12, 2593PJ, Den Haag)

Atelierroute

Op 24 september zijn jullie van harte welkom in m’n atelier vanaf 13:00 uur, dan is het atelierroute en er is een borrel vanaf 16:30 uur, van Heutszstraat 12 in Den Haag.

Of neem contact op, voor meer informatie en/of een vrijblijvend bezoek aan het atelier op de van Heutszstraat 12 in Den Haag.

Al vanaf € 5,- per maand

Bij Daniëlle Davidson kan je vanaf 5 euro per maand een tekening of schilderij huren. Wil je eens wat anders, omdat je erop bent uitgekeken, dan ruil je het gewoon om! Je kan zelf bepalen hoelang je een kunstwerk in huis wilt hebben na de minimale periode. Daar komt bij dat je het vaste maandbedrag spaart, zodat je in de loop van de tijd een tegoed opbouwt waardoor het favoriete kunstwerk je eigendom wordt. De minimale huurperiode is 6 maanden. Het standaard uitgangspunt voor de huurprijs is 3,33% van de verkoopprijs, zo is het werk na 2,5 jaar huren je eigendom. (Bij een hoge aankoopprijs kunnen we hier in overleg van afwijken.)

Kunstverhuur Daniëlle Davidson

Sinds enige tijd is het mogelijk schilderijen van Daniëlle Davidson te huren. (voor bedrijven en particulieren) 

Dit heeft een aantal voordelen:

  • Je hoeft niet in 1 keer de vraagprijs van het schilderij te betalen. 
  • Huur een werk voor minimaal 6 maanden en krijg 4 maanden huur cadeau (actie tot oktober 2017!), je kan het werk dan 10 maanden houden.
  • Spaar met je huur automatisch voor de aanschaf van het werk.
  • Het huren kan al vanaf 5 euro per maand (bijvoorbeeld voor een tekening)
  • Een klein schilderij huur je vanaf 9 euro per maand en voor een groter werk (bijvoorbeeld 100 x 100 cm) betaal je 30 euro per maand.
  • Na 2,5 jaar huren is het werk van jou. 
  • Zonder inschrijfkosten schrijf je je in d.m.v. het huurcontract. In het huurcontract staat dat u akkoord gaat met het automatisch overmaken van het maandelijkse huurbedrag.
  • Wil je toch na een aantal maanden iets anders aan de muur? Dat kan, het huurbedrag blijft staan en gaat over op het andere schilderij in dezelfde prijsklasse.
  • Wil je na een tijd het schilderij toch helemaal afbetalen, dan wordt het huurbedrag (als spaarbedrag) van de totale prijs afgetrokken.
  • Wil je de eigenaar worden van het schilderij zonder een groot bedrag uit te geven, huur je iedere maand door, en op een bepaald moment laat ik je weten, dat het schilderij je eigendom is!

Er bestaat een minimale huurtermijn van 6  maanden.

√  Voor het verstrijken van de huurtermijn, neem ik contact met je op om te informeren of je de huur wilt verlengen of de collectie wilt veranderen.

√  Wil je een huurovereenkomst op maat? Of wil je dat ik in opdracht schilderijen voor je maak? Bel of mail dan even voor een afspraak en leg me je vraag voor.

De verhuurvoorwaarden kan je hier vinden.